Cookie politik

Hvad er en cookie?

En cookie er et lille stykke tekst, der sendes til din browser fra et website, du besøger. Den hjælper websitet med at huske oplysninger om dit besøg som f.eks. dit foretrukne sprog og andre indstillinger. Dette gør dit næste besøg nemmere, og websitet bliver mere brugbart. Cookies spiller en vigtig rolle. Uden dem ville det være meget mere frustrerende at bruge nettet. Cookies gemmes på din computer, smartphone eller anden enhed du bruger. Cookies sættes første gange, du besøger en hjemmeside og kan genkendes næste gang du besøger hjemmesiden. Cookien bliver fornyet, hver gang du besøger vores hjemmeside, og det kan variere, hvor længe den er gemt på det stykke udstyr, du bruger til at komme på ng-zink.dk fra.

Cookies udgør ikke på nogen måde en trussel mod din enhed og får ikke adgang til programmer, apps eller personlige informationer på din enhed. Den kan ikke overføre virus eller andre skadelige programmer. Oplysningerne kan ikke bruges til at identificere dig som enkeltperson. Alt foregår anonymt, og vi kan heller ikke bruge cookies til at koble data fra den enhed, du besøger vores hjemmeside fra, sammen med anden information om dig.

Det er Google, som indsamler statistikken ved hjælp af en cookie på din computer. Google indsætter en cookie på din computer på vores vegne, og beskytter dine personlige oplysninger.

 

Sådan bruger vi cookies på vores hjemmeside

NG Zink A/S bruger cookies til at optimere brugeroplevelsen og til udvikling af hjemmesiden ved at indsamle statistik om trafikken på hjemmesiden.

Cookies hjælper os blandt andet med at se, hvornår vores kunder bruger vores hjemmeside, hvad de klikker på, - og hvilken enhed, de bruger til at besøge hjemmesiden. Vi kan også måle rækkevide og frekvens, dvs. hvor mange personer besøger vores hjemmeside, og hvor ofte.

Her kan du se, hvilke oplysninger der bliver gemt i cookies på din computer, når du besøger vores hjemmeside, og hvor længe de bliver gemt:

  • Hvor ofte du besøger vores hjemmeside (2 år).
  • Hvor længe du er på hjemmesiden (30 minutter).
  • Hvilke sider på vores hjemmeside, du har været på (2 år).
  • Hvilken browsertype og browserversion, du bruger (fx Internet Explorer, Firefox, Safari, Google Chrome) (2 år).
  • Om din computer understøtter Flash, Java og Javascript (2 år).
  • Hvilken landsdel eller by du befinder dig i (2 år).

Alt foregår anonymt.

Disse cookies indsamler oplysninger og rapporterer brugsstatistik for websites uden personligt at identificere individuelle besøgende.
Læs mere om cookies fra Google Analytics. https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=da

Vi anvender cookies også til at gøre annoncering mere interessant og værdifuldt for brugerne. Nogle af de typiske anvendelsesformål for vores cookies er at vælge annoncering ud fra, at forbedre rapporteringen omkring effektiviteten af en annoncekampagne og at undgå at vise annoncer, som brugeren allerede har set. Uden cookies kunne Google ikke registrere dine præferencer, fx når du fjerner uønskede annoncer. Læs mere om cookies fra Google Adwords. https://www.google.com/policies/technologies/ads/

Læs mere om cookies for remarketing. https://support.google.com/adwords/answer/2476688?co=ADWORDS.IsAWNCustomer%3Dfalse&hl=da

 

Sådan fravælger du cookies

Du kan selv kontrollere, om du vil have cookies liggende på din computer, smartphone eller tablet Den cookie, vi placerer på din maskine, ligger der som udgangspunkt for altid. Med mindre du selv aktivt sletter dine cookies på din maskine. I de mest gængse browsere gøres det ved at slette historik og/eller browserdata.

 

Derfor skal du ikke fravælge cookies

Vi bruger cookies for at udvikle endnu mere brugervenlige funktioner på hjemmesiden. Vi gør det, for at du skal få endnu nemmere ved at bruge ng-zink.dk.

Hvis du ikke vil acceptere cookies, går du glip af nogle af de bedste funktioner på vores hjemmeside.

 

Persondata

NG Zink A/S som virksomhed sørger for, at dit persondata bliver beskyttet. Hvis der er gemt personoplysninger, deler vi dem aldrig med tredjepart. Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os dem ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du kan til enhver tid forlange, at de lagerede personoplysninger berigtiges eller slettes. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig.

Klagen indgives til Datatilsynet.